Måder at leje en yacht på

Der er mange typer bådudlejningsbutikker. Alt du skal gøre er at finde den tæt på din destination og besøge den. Forskellige udlejningsselskaber har forskellige lejepakker. De mest almindelige er:

Bareboat charter

Dette er en lejepakke, der ligner den, du har, når du lejer en bil. Her betragtes du som ejer af yachten i det tidspunkt, du har lejet den. På grund af denne antagelse påhviler alt maskinens ansvar dig. Du er ansvarlig for havneafgifter, tankning, rengøring, forsikring og alt andet, som maskinen måtte have brug for. Hvis maskinen er beskadiget, skal du betale for reparationen.

Besat charter

I denne type har du maskinen i besiddelse, men alle udgifter dækkes af udlejningsselskabet eller yachtejeren. Omkostningerne inkluderer normalt: havneafgifter, brændstof, rengøring, måltider og alt andet. På grund af karakteren af ​​denne lejemulighed er det dyrere end bareboaten. Det seje er, at du ikke behøver at bekymre dig i tilfælde af skader, da udlejningsselskabet dækker det.

Delt leje

Her lejer du ikke en eneste yacht. Når du betaler lejeafgiften, har du adgang til et antal maskiner, som du kan prøve, så længe de ikke bruges.

Skriv et svar