Fitness tip til feriesæsonen

Pas på slik!

Der er en overflod af kager, kager og andre sukkerholdige snacks derhjemme og på arbejde i løbet af ferien. Vi beder alle om noget sødt igen og igen, men med så mange kontraproduktive godbidder, der sidder inden for rækkevidde af en arm, skal du gøre en bevidst indsats for at kontrollere den trang. Prøv at udfylde den søde tand med frugt!

Få nok søvn!

Tilføj ferie shopping og fester til din allerede travle tidsplan, og søvn er endnu sværere at komme forbi. Hjælp dig selv (og dem, der vil være omkring dig) ved at have et solidt tidsstyringssystem. Dette betyder, at du muligvis bliver nødt til at oprette dit eget udgangsforbud til sene aftenfester eller gøre mere shopping online, men at få så tæt på otte timers søvn om natten som du kan, er vigtigt for din kondition og generelle sundhed.

Drik rigeligt med vand

Køligere vejr betyder tørrere vejr, og vi bliver dehydreret langt hurtigere. Sørg for at drikke rigeligt med vand (især hvis du har drukket alkohol).

Bliv i overensstemmelse med din træningsrutine!

Igen kan vores tidsplaner blive overvældet i løbet af ferien med fester og andre specielle aktiviteter. Det er vigtigt, at du holder så tæt på din normale træning som muligt for at holde din krop i en regelmæssig tilstand. Hvis du holder dine endorfiner pumpet op, holder du dit humør positivt og hjælper med at komme igennem den stressede sæson, der ellers kan føre til dårlige valg. Nogle mennesker kan lide at tage protein shakes eller andre kosttilskud som CBD olie osv. – Læs mere om her – Hvis du er en af ​​dem, skal du sørge for, at du har nok lagre. Du kan

Portion kontrol!

Synet af et buffémåltid har evnen til at kaste vores færdigheder med pladeindlæsning i overdrive. Vær omhyggelig med at holde sunde portionsstørrelser, selvom der er tredoblet antallet af valg at vælge imellem.

Pas på sofaen tid!

Uden tvivl afholdes nogle af de største sportsbegivenheder om efteråret og vinteren. Hvis du ikke er en af ​​de heldige, der er til stede, vil du sandsynligvis ende med at se fra sofaen eller på en sportsbar. Overvej at se dit yndlingshold, mens du går på løbebåndet, eller hvis du ender i en bar, springer over øl efter vand og vinger til salat.

Vask hænder!

Det eneste, der er værre end at føle dig stresset i ferien, er at blive syg midt på denne tid af året. Sørg for at vaske dine hænder ofte … det hjælper dig med at forblive sund.

1 thought on “Fitness tip til feriesæsonen

Skriv et svar